Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
10
g di dado per brodo vegetale
of 5 g di sale + q.b. - 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 11.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso venere
40 min
Risotto mimosa
55 Min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Fregola con le arselle
45 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 Min
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto ai profumi d'estate
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Crostata di pere e noci
1j 30 menit
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min