Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 656.7 mg
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e patate
2h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Gamberi e calamari speziati
20 Min
Fregola con le arselle
45 Min
Scarcedda lucana
2h
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1hod. 40min
Tagliata di frutta esotica
30 Min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 Std.
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Mesciua spezzina
1 Std.