Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di salsiccia spellata e sbriciolata
- 500 - 550 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
- 200 g di fagioli borlotti in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461.1 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 658.3 mg
Alternatieve recepten
Minestra di orzo e funghi
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Mesciua spezzina
1h
Ceci al pomodoro
40 min
Salmone marinato
2h 30min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Bratwurst con insalata di patate
35min
Uova alla triestina
30 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Fileja tropeani
2h
Polenta bianca e salsiccia
1h 30min