Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 250 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di ceci in scatola o lessati, ben sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098.2 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 969.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Burger ceci e rucola
40 min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Insalata veloce con verdure crude
15 min
Hummus ai pomodorini
1h
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30 min
Polpette alla rucola
40 min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30 min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Crema di verdure invernale
50 min