Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 250 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di ceci in scatola o lessati, ben sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098.2 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 969.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Melanzane alla messinese
30 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Stufato di lenticchie
1h
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Crema ai pomodori arrostiti
1 godz. 30 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 min
Patate schiacciate al forno
1h