Pasta integrale con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
  • 30 g di anacardi al naturale
  • 550 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale corta
  • 1 pizzico di timo secco
  • pepe nero macinato a piacere
  • 20 g di Parmigiano Reggiano in scaglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 389 mg
Eiwitten 17.1 g
Calorieën 1835.5 kJ / 438.7 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 69.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...