Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucca a dadini (0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 80 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
Cous cous
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Feta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1974.8 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1239.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Insalata di farro vegetariana
1h 30min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40min
Sformatini di orzo con melanzane saltate
50min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 Min
Couscous vegetariano
30min