Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi piccoli
- ½ cucchiaino di sale
- 1050 g di acqua
Ripieno
- 250 g di zucchine senza le estremità
- 20 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 4 - 6 fette di prosciutto cotto, tagliate sottili
- 250 g di crescenza a pezzi
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1215.6 kJ / 290.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 526.4 mg
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min