Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 250 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle molto sottili
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua calda
- 30 g di cipolla
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.5 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 180.6 mg
Alternatieve recepten
Flan al cavolo viola
55min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 godz.
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Risotto alle castagne
30 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min