Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati
30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Contorno di cavolo nero
20min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Contorno di melanzane
25min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Frittata di albumi con zucchine
30min
Patate schiacciate al forno
1h