Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Contorno di cavolo nero
20 min
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Finocchi gratinati
30 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Contorno di patate americane speziate
45 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Contorno di melanzane
25 min