Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di merluzzo
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1116.3 kJ / 266.8 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 597.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Rotolo di frittata
45min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min