Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di merluzzo
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di cipolla a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di Tabasco (optioneel)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di riso basmati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 574.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35 min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min