Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino stagionato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 3 fette di pane bianco in cassetta a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 380 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
- 3 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1022.3 kJ / 244.3 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 985.1 mg
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Pasta fredda alla norma
30 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15min
Braciole pugliesi
1h