Insalata di farro con fagiolini, pomodori e calamaretti

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20u.
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 13 g di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 200 g fagiolini verdi freschi o congelati
  • 400 g di calamari interi piccoli puliti ed eviscerati
  • 1000 g di acqua
  • 250 g di farro perlato (cottura 20-25 minuti), sciacquato
  • 80 g di olive verdi denocciolate
  • 200 g di pomodori ciliegino in quarti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1154.2 mg
Eiwitten 26.4 g
Calorieën 2150.9 kJ / 514.1 kcal
Vetten 23.5 g
Vezels 9.5 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 53.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...