Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

4.3 32 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 4 zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
  • 500 g di acqua
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 15 olive nere denocciolate
  • 160 g di tonno in scatola ben sgocciolato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 287.3 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 698.9 kJ / 167.1 kcal
Vetten 9.4 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 10.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...