Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
TM6

Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
  • 500 g di acqua
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 15 olive nere denocciolate
  • 160 g di tonno in scatola, ben sgocciolato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
698.9 kJ / 167.1 kcal
Eiwitten
10.6 g
Koolhydraten
10.5 g
Vetten
9.4 g
Verzadigd vet
1.5 g
Vezels
2.7 g
Natrium
287.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten