Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
- 500 g di acqua
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 15 olive nere denocciolate
- 160 g di tonno in scatola, ben sgocciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 698.9 kJ / 167.1 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 287.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Patate arrosto aromatizzate
1 Std.
Braciole pugliesi
1 Std.
Burger ceci e rucola
40 Min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Bocconcini di pollo piccanti
45 Min
Frittatina alle zucchine
30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min