Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verdure invernali
- 1 cipolla bianca a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm)
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (1 cm)
- 200 g di verza a listarelle
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- ½ dado per brodo vegetale
Cous cous
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 300 g di cous cous a grana media, precotto
- 120 g di ceci in scatola sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 904.3 kJ / 216.1 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 267.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous dell'orto
30 min
Insalata di cereali misti e verdure
1 Std. 15 Min
Couscous vegetariano
30 min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10 min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50 min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 min