Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 262.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Lasagna di zucchine al pesto
50min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30 min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h