Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di zucchine a pezzi
- 100 g di pastinaca a pezzi
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di farina di farro
- 4 uova
- Voeding
- per 18 pezzi
- Calorieën
- 3239.7 kJ / 774.3 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 49.3 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 862.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne e verdurine
30 min
Paella veloce
40 min
Risotto alla zucca
30 min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h
Purè di patate e carote al rosmarino
45 min
Zuppa di patate e porri al tartufo (vegan)
35min
Yogurt iperproteico alla vaniglia con semi di chia
12h 15min
Frittatine di piselli con Feta
20 min
Baby cupcakes
1h 30 min
Frullato di frutta (4-6 mesi)
20 min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min