Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpettone
- olio extravergine di oliva q.b.
- 20 g di pane raffermo
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 125 g di pancetta a cubetti
- 350 g di carne trita di manzo
- 250 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 80 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1503 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1134.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Gattò di patate e spinaci
2h
Rotolo di frittata
45min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Polpette alla rucola
40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Braciole pugliesi
1 Std.
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min