Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 di patate novelle con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1077.3 kJ / 257.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 613.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2h
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Pollo speziato e purè di cavolfiore
40 min
Frittelle di carote con uova e avocado
40 min
Patate gratinate al formaggio
2h
Torta salata funghi e patate
1 godz. 30 min