Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2161 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 992.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Spanakopita
1h
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Torta salata svuotafrigo
2h
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Patate schiacciate al forno
1h
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min