Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di pasta, formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
-
30
g di mandorle
of 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2052 kJ / 490.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 382.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Pesto di melanzane
10min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto di lattuga
15min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1u.
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Pasta alla ionica
30min