Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di pasta, formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
-
30
g di mandorle
of 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2052 kJ / 490.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 382.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30 Min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1小时 20 分钟
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min