Compatibele versies
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
- 5 g di sale + q.b. per condire
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (1-2 cm)
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1-2 cm)
- 300 g di filetti di salmone fresco, senza spine
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- pinoli, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 Std.
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min