Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
- 200 g di radicchio trevisano a listarelle
- 130 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta, formato a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314.8 kJ / 553.3 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1164.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pasta alla ionica
30min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Risotto alla lattuga
30min
Pasta broccoli e acciughe
40min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min