Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta secca corta (formato a piacere)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodorini ciliegia in quarti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di Feta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2115 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 949.7 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Pasta fredda alle verdure
1sa
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Pasta caprese
20 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Insalata nizzarda
30 Min
Pasta fredda alla caprese
40 dk
Linguine allo sgombro
30 Min
Spaghetti alla siciliana
30 Min