Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta secca corta (formato a piacere)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodorini ciliegia in quarti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di Feta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2115 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 949.7 mg
Alternatieve recepten
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Pasta caprese
20 min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Linguine allo sgombro
30 min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Pasta feta e pomodorini
30 min