Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 30 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 filetti di peperoni sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 320 g di pasta secca tipo mezze maniche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 29.3 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla vesuviana
25min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Pasta caprese
20min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Caserecce integrali con melanzane e Feta
40min
Pasta feta e pomodorini
30min