Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 3 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 foglie di basilico fresco, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a bastoncino (1x10 cm circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di lonza di maiale a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Pollo e insalata tiepida di patate
55 min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Rotolini di tacchino
1h
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Involtini lucani
50 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Polpette con patate al forno piccanti
1h