Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle

Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle

4.1 56 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
3 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di mandorle pelate
  • 10 foglie di menta fresca grandi, lavate e asciugate
  • 1 spicchio di aglio
    1 cipollotto
  • 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 peperoni spellati (vedere consiglio)
  • 2 pizzico di sale
  • 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva a piacere
  • 1500 g di acqua
  • 240 g di pasta corta a piacere
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 292.7 mg
Eiwitten 36.9 g
Calorieën 4028 kJ / 962.7 kcal
Vetten 25.2 g
Vezels 51.7 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraten 183.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...