Compatibele versies
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 10 foglie di menta fresca grandi, lavate e asciugate
-
1
spicchio di aglio
of 1 cipollotto piccolo a pezzi - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 peperoni spellati (vedere consiglio)
- 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva, a piacere + q.b. per condire
- 1500 g di acqua
- 240 g di pasta corta a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4028 kJ / 962.7 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 183.3 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 51.7 g
- Natrium
- 292.7 mg
Alternatieve recepten
Pesto alla trapanese
20 Min
Penne peperoni e noci
35 Min
Pesto di rucola
10 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Salsa di peperoni in conserva
1 Std. 15 Min