Malloreddus alla campidanese

Malloreddus alla campidanese

4.9 121 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 3u.
6 porzioni

Ingrediënten

Malloreddus
  • 270 g di acqua tiepida
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di semola rimacinata di grano duro
  • 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 7 foglie di basilico fresche lavate
  • 5 g di zucchero
  • ½ - 1 bustina di zafferano in polvere a piacere
Terminare la preparazione
  • pecorino sardo grattugiato, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1141.3 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 659.5 kJ / 659.5 kcal
Vetten 25.2 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 72.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...