Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1141.3 mg
Alternatieve recepten
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Panada sarda
2h 55min
Zeppole sarde
3 godz.
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Fregola con le seppie
40min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Papassini sardi
8h 45 min