Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1141.3 mg
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Lasagne all'amatriciana
2h
Zuppa di muscoli
45 Min
Seadas
1h 5min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2óra 30p
Sugo all'arrabbiata
20 dk
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min