Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 1 rametto di timo fresco, gli aghi lavati e asciugati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco
- 500 g di trancio di pesce spada a cubetti (2-3 cm)
- 320 g pasta secca tipo tagliolini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Pesce spada al salmoriglio
5min