Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 1 rametto di timo fresco, gli aghi lavati e asciugati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco
- 500 g di trancio di pesce spada a cubetti (2-3 cm)
- 320 g pasta secca tipo tagliolini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette con spada e melanzane
50 min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Penne al sugo di calamari
40min
Linguine ai gamberoni
30 min
Penne al ragù di polpo
1h
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min