Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di mozzarella a pezzi, ben strizzata
Besciamella
- 30 g di burro + q.b. per imburrare
- 60 g di farina senza glutine
- 550 g di latte
- 5 g di sale fino
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Ragù
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di manzo
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
Assemblare le lasagne
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne senza glutine (vedere consigli)
- 300 g di prosciutto cotto a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne alla bolognese
3 Std.
Lasagne classiche
2hod.
Pasta al forno classica
1hod. 30min
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Parmigiana di melanzane
2hod.
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1hod. 30min
Pasta al ragù
1hod. 30min
Pasta al forno veloce
45 min
Lasagne all'amatriciana
2hod.
Lasagne alla bolognese
2 Std. 15 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min