Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di punte di asparagi
- 80 g di pisellini freschi, sgranati
- 300 g di acqua
- 80 g di fave fresche novelle, sgranate
- 3 pizzichi di sale
- 70 g di pancetta coppata in una sola fetta a listarelle
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta, tipo trofie
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Farfalle asparagi e bottarga
35min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Tubettoni piselli e funghi
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Paccheri zucca e salsiccia
30min