Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di punte di asparagi
- 80 g di pisellini freschi, sgranati
- 300 g di acqua
- 80 g di fave fresche novelle, sgranate
- 3 pizzichi di sale
- 70 g di pancetta coppata in una sola fetta a listarelle
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta, tipo trofie
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5 Std.
Orecchiette cicoria e mozzarella
40 Min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min