Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)

Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)

4.7 56 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
3 porzioni

Ingrediënten

Salsa di olive
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 20 g olio extravergine di oliva
Spaghetti e calamari
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di calamari ad anelli puliti
  • 1 peperoncino secco frantumato
  • 5 g di sale
  • 230 g di spaghetti alla chitarra (senza glutine)
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19.4 g
Calorieën 2025 kJ / 484 kcal
Vetten 19.2 g
Koolhydraten 62.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...