Fusilli tricolore

Fusilli tricolore

4.2 32 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 10 foglie di basilico fresco lavate
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 scalogno a metà
  • 1 peperoncino secco
  • 3 filetti di acciuga sott'olio
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di pomodorini
  • 30 g di vino bianco
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo fusilli
  • 100 g di burrata a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12 g
Calorieën 2025 kJ / 484 kcal
Vetten 23 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...