Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 1 peperoncino secco
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pomodorini
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo fusilli
- 100 g di burrata a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Mezze penne fredde con gamberetti e salsa tonnata
30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30min
Insalata di pasta al salmone e yogurt
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min