Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di vino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia senza pelle, sgranata
- 300 g di acqua
- 160 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2476.9 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 39.3 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 738 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Penne risottate alla vodka
35 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min