Calamarata, spigola e Pachino
TM31 TM5

Calamarata, spigola e Pachino

4.5 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca, tipo calamarata
    of 320 g di pasta secca, tipo calamarata

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1740.9 kJ / 416.1 kcal
Eiwitten
23.5 g
Koolhydraten
46.5 g
Vetten
12.1 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
0.9 g
Natrium
186.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten