Calamarata, spigola e Pachino

Calamarata, spigola e Pachino

4.4 55 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 5 g di basilico fresco lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca tipo calamarata
    320 g di pasta secca, tipo calamarata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 186.7 mg
Eiwitten 23.5 g
Calorieën 1740.9 kJ / 416.1 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 46.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...