Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
of 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 186.7 mg
Alternatieve recepten
Bucatini con le canocchie
35min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Vermicelli di scammaro
30min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Tagliolini al sugo di spada
30min