Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di arachidi tostate salate
- 40 g di albicocche secche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 230 g di salsiccia fresca senza pelle, sgranata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
30
g di vino Porto
of 30 g di vino dolce - 680 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo penne integrali
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35 min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min