Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quadrucci
- 120 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Minestra
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cubetti di lardo
- 50 g di cubetti di prosciutto crudo
- 500 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Polpette di pane con brodo di pollo
1 Std. 5 Min
Lagane e ceci
1 Std.
Minestra di pane e lenticchie
55 Min
Virtù teramane
1 Std.
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Pasta e fagioli
50 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Pasta e fagioli cannellini
40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Zuppa di lenticchie
50 Min