Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 250 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di anelli di calamaro
- 1 foglia di alloro secca
-
1
cucchiaino di sale
of ½ dado di brodo di pesce - 180 g di acqua
- 80 g di vino rosso
- 1 cucchiaio di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di pasta secca tipo penne
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1 godz.
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Trofie al sugo di pesce
1 godz.
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Cavatelli ai frutti di mare
1 godz.
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 min
Fusilli risottati alle seppie
40 min