Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Friarielli e salsiccia
50 min.
Pollo ai peperoni
1u. 5min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3óra 55p
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1h
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 min.
Broccoli e salsiccia
30 Min
Pollo alla cacciatora
50 min.
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Involtini di cotica al sugo
1u. 10min