Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1hod.
Bocconcini di agnello dorati
15 min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Pollo al limone
50 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1hod.
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min