Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ bustina di zafferano in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 4 fette di pane pugliese
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pepata di cozze
55 min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Porcini al funghetto
50 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Cozze alla Medoc
50 min
Zuppa di muscoli
45 min
Cozze al vino bianco
40 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Cozze allo zafferano
55 min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 min