Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ bustina di zafferano in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 4 fette di pane pugliese
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Cozze al vino bianco
40 min
Cozze alla Medoc
50 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pepata di cozze
55 min
Cozze allo zafferano
55 min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Peoci gratinati
1h
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Risotto alle cozze
1h 5min