Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ bustina di zafferano in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 4 fette di pane pugliese
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Peoci gratinati
1h
Fegato alla veneziana
35min
Spigole all'acqua pazza
30min
Cozze al vino bianco
40min
Zuppa di muscoli
45min
Pepata di cozze
55min
Calamari in umido
55min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Scampi alla busara
35min