Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 2 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e scolati
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di vino bianco secco
- 12 calamari freschi di piccola taglia, interi e puliti
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1óra
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari ripieni su crema di pane
1óra 10p
Calamari in umido
55min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Calamari ripieni alla norma
1h 30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1óra 10p
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30min