Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 6 spicchi di aglio
- 1 - 2 peperoncini piccanti freschi, a pezzi (a piacere)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiai di succo di lime
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 100 g di fumetto di pesce
- 1 spigola (branzino) pulita (circa 500 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di vino di riso
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Orata al sale
40min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1h 20 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Zuccotto di polpo al vapore
3h
Orata al sale
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Geen beoordelingen
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50min
Dentice agli agrumi
45min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min