Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Scampi alla busara
35min
Penne al ragù di polpo
1h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Pasta risottata alle vongole
1h
Risotto alla pescatora
35min