Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Risotto alla pescatora
35min
Pasta risottata alle vongole
1h
Risotto funghi e salsiccia
55min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Risotto al tartufo
40min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1h 30min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min