Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Risotto alla pescatora
35min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min