Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con le canocchie
35 Min
Paella de marisco
1j 20 menit
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1j 20 menit
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 menit
Risotto alla pescatora
35 Min
Linguine con scampi al limone
20 min
Penne al ragù di polpo
1j
Pasta risottata alle vongole
1j
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min