Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di nocciole e basilico
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 g di nocciole sgusciate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di spicchio di aglio
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Terminare la prearazione
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 80 - 100 g di pasta corta, tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 Min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta con ragù di verdure
45 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Pesto di carote e noci
10 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25 Min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Pasta al pomodoro
55min