Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 800 g di patate novelle sbucciate
- 1 cipolla rossa di Tropea a fette sottili
- 500 g di pomodori costoluti a spicchi
- 1 - 2 spicchi di aglio schiacciati
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Insalata di fagiolini
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Insalata di riso con zucchine e menta
30min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min