Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 800 g di patate novelle sbucciate
- 1 cipolla rossa di Tropea a fette sottili
- 500 g di pomodori costoluti a spicchi
- 1 - 2 spicchi di aglio schiacciati
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40 λεπτ.
Insalata di fagiolini
40 λεπτ.
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Fagiolini in gremolada
30min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min