Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 470.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto carciofi e speck
40min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di melanzane
10min
Pasta integrale con crema di fave
40min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2h
Pasta radicchio e pancetta
30min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min