Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 727.2 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Pasta alla ionica
30min
Fileja tropeani
2h
Pepata di cozze
45min
Gamberoni in guazzetto
40min
Pasta fredda alla norma
30min
Linguine allo scoglio
40min
Spaghetti alle vongole
4h 40 min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Pasta risottata alle vongole
1h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min