Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 500 g di gamberi crudi di media grandezza
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- acqua q.b.
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di penne rigate
- 10 g di lemon grass a pezzi
- 20 g di burro, a pezzi
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 limone a spicchi, per guarnire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2193.4 kJ / 524.2 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 2740 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pasta tonno e olive
35 Min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Pasta panna e salmone
30min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Pasta alla gricia
30min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Linguine allo scoglio
40min
Fregola con le arselle
45 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min