Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di scalogno a pezzi
-
6 - 8
foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
of 1 cucchiaino di basilico secco - 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, senza pelle e sbriciolata
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta, formato a piacere (vedere varianti)
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere consigli)
- 10 g di aceto balsamico
- 3 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 684.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min.
Pasta e fagioli (Bimby Friend)
45 min.
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min.
Pasta e piselli
35 min.
Pasta patate e speck
40 min.
Pasta ceci e pancetta (Bimby Friend)
45 min.
Riso e crema di ceci
40 min.
Pasta e fagioli cannellini
40 min.
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min.
Pasta e ceci (TM6)
40 min.
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min