Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di carne al Varoma
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Scaloppine ai funghi
40min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Petto di pollo e zucchine
50min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Pollo in umido ai funghi
50min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h